website laten maken zzp frank brinks doetinchem

Website laten maken zzp? Ben jij een zzp’er en op zoek naar een webdesigner om jouw website te laten maken? Lees dan verder. In dit artikel geeft Frank Brinks Online Resultaat tips voor als jij, als zzp’er een website wilt laten maken.

Website laten maken zzp?

Inhoudsopgave website laten maken zzp

website zzp

Website tips voor ZZP'ers

In dit artikel geef ik je 10 tips om rekening mee te houden wanneer je op zoek bent naar een goede webdesigner. Je bent waarschijnlijk een zzp’er die een betaalbare website wil. Daarnaast moet jouw website goed vindbaar zijn en gebruiksvriendelijk, zodat je zelf wijzigingen kunt doen. Liever niet zelf aan de slag met jouw website maar een website laten maken zzp? Frank Brinks Online Resultaat is de webdesignspecialist voor zzp’ers. Hieronder gaan we verder met de tips.

Kies een goede websitenaam

Jouw domeinnaam, ook wel jouw websiteadres genoemd, is vaak het toegangspunt tot jouw site. Het is belangrijk dat het een goede indruk maakt voor gebruiksvriendelijkheid, maar ook voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Hieronder volgen enkele dingen om rekening mee te houden:

  • Maak het gemakkelijk om te spellen. Probeer geen jargon, verzonnen of extreem esoterische woorden te gebruiken.
  • Houd het zo kort mogelijk. Hoe korter het is, hoe gemakkelijker het is om het te onthouden en correct te typen.
  • Gebruik de juiste domeinextensie. Probeer er altijd een .nl of .com domeinnaam van te maken (in tegenstelling tot .net, .co, enz.), tenzij het passender is om een ​​andere extensie te gebruiken, zoals .gov, .edu of .org.
  • Vermijd cijfers en koppeltekens. Ze zijn moeilijk te onthouden en minder elegant en gedenkwaardig dan domeinnamen met alleen woorden, en kunnen verkeerd worden begrepen bij het uitspreken van de domeinnaam.

Geef direct een duidelijk omschrijving van jouw bedrijf

Het is belangrijk om mensen meteen te laten weten wie je bent en wat je doet, zodat ze zich niet in de war voelen wanneer ze jouw website voor kleine bedrijven bezoeken. Zorg ervoor dat de banner op jouw hoofdhomepage (ook bekend als een ‘hero afbeelding’) en daaropvolgende banners visuele representaties zijn van jouw services, en ook dat je een inleidende teksttekst bovenaan de pagina heeft die beschrijft wie jij bent en wat je doet .

Zorg er bovendien voor dat zowel jouw hoofd- als voettekstnavigatiemenu’s “Over ons”-paginalinks bevatten die gemakkelijk toegankelijk zijn, zodat mensen erop kunnen klikken en meer over jouw bedrijf kunnen lezen.

Website laten maken zzp? Kies een goed CMS

Een content management systeem (CMS) is een softwareprogramma of applicatie die wordt gebruikt om digitale content te creëren en te beheren. Een goed CMS helpt je om je site te onderhouden en je hebt niet veel technische kennis nodig om het te gebruiken. Je moet een CMS kiezen dat is ontworpen voor jouw unieke behoeften; verschillende systemen worden om verschillende redenen gebruikt, zoals gebruiksvriendelijkheid, uitbreidbaarheid en budget. Verschillende soorten CMS die Frank Brinks Online Resultaat gebruikt voor een website laten maken zzp zijn: WordPress, Duda, Lightspeed, Magento en Shopify. Andere wensen? Ik denk graag met je mee.

Optimaliseer je website voor zoekmachines

SEO is een reeks toepassingen die je op jouw website toepast om ervoor te zorgen dat zoekmachines jouw website op de juiste manier indexeren en rangschikken en deze vervolgens aan gebruikers van zoekmachines laten zien. Zodra jouw website is “gecrawld” door zoekmachines, concurreert deze met websites met vergelijkbare inhoud. Hoe beter het ontwerp en de inhoud van jouw website is, hoe hoger jouw site zal verschijnen op de resultatenpagina’s van zoekmachines.

Website laten maken ZZP door Frank Brinks?

Wil je na het lezen van bovenstaande tips toch liever niet zelf aan de slag met het maken van een website? Een website laten maken zzp is voor Frank Brinks Online Resultaat uit Doetinchem al meer dan 10 jaar gesneden koek. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Website laten maken zzp contactgegevens

  • Frank Brinks Online resultaat
  • Hanzestraat 39
  • 7006 RH Doetinchem
  • info@frankbrinks.nl

Handige links