wasparfum winkel

Bij Wasparfum winkel vind je wasparfum. Wij bieden een zeer ruim assortiment aan met meer dan 10 verschillende merken aan die geschikt zijn om je wasgoed langdurig en vooral prettig te laten ruiken!

Wasparfum Winkel

Inhoudsopgave

wasparfum winkel

Wat is Wasparfum?

Je komt het veel tegen of je hoort er veel mensen over, maar wat is eigenlijk wasparfum.Door wasparfum te gebruiken heb je een manier gevonden om je wasgoed beter en langduriger te parfumeren. Iets dat met wasverzachter niet mogelijk is. Wasparfum voeg je toe aan het wasmiddel en wordt gebruikt in plaats van wasverzachter. Door een beetje van de dit vloeibare ‘wondermiddel’ toe te voegen aan je wasgoed, zul je merken dat je kleding of ander wasgoed dagenlang heerlijk zal blijven ruiken naar de geur van je wasparfum, zelfs als het al een tijdje in de kast ligt.

Deze geurbeleving zal je verbazen en is totaal niet wat je gewend bent van je wasverzachter.

Waarom wasparfum gebruiken?

Ook al heeft iedereen het over wasparfum, waarom zou jij dat nu eigenlijk gaan gebruiken? Bij het doen van de was willen we niet alleen dat het schoon wordt. Wat we vooral willen is dat de was langdurig fris en schoon blijft ruiken. Maar hoe doe je dat?

Met ‘gewoon’ je wasgoed wassen kom je er niet, tenminste niet op de manier zoals je dat altijd gedaan hebt. Je merkt dat de geur die de wasverzachter geeft aan je was snel zijn geur verliest, waardoor je kleding op het moment dat je het wilt dragen minder fris ruikt.

Gebruik daarom geen wasverzachter meer maar ga wasparfum gebruiken. Het wasgoed zal dagen tot wekenlang lekker fris blijft ruiken! De truuk is dat het een veel geconcentreerdere geur heeft dan wasverzachter. Doordat de wasmachine de wasparfum in het laatste deel van het programma door de was spoelt blijft de geconcentreerde geur heel lang aan het wasgped hangen. Hierdoor heb je veel meer plezier van de geur van wasparfum dan dat je wasverzachter ooit heeft kunnen doen.

hoe gebruik je wasparfum

Hoe gebruik je wasparfum?

Het gebruik van wasparfumm is relatief eenvoudig en door het op de juiste manier te gebruiken ervaar je ontzettend veel geur. Belangrijk is omop de jusite wijze te doseren. Doe je teveel bij de was kan het teveel worden, doe je te weinig dan merk je er nagenoeg niets van. De hoeveelheid is uiteraard ook weer afhankelijk van de geursterkte van je wasparfum. Vind de juiste balans en je zult versteld staan van het resultaat.

Het is daarnaast aan te raden om wasmiddel en dergelijke te gebruiken die zelf geen geur hebben of heel neutraal van geur zijn. Waarom? Het resultaat van de laatste was zal niet zijn wat je had gehoopt, omdat er dan een kans bestaat dat de kleding een vervelende en soms te intense geur zal krijgen.

Zodra we de geur hebben gekozen die ons het meest inspireert of in ieder geval geschikt is voor het type van onze kleding, hoeven we alleen maar  de vloeibare wasparfumin de ruimte te gieten waar we normaal de wasverzachter wordt toegevoegd. De hoeveelheid is dan weer gebaseerd op de grootte van de was, zo kunnen een paar druppels geur al meer dan genoeg zijn om gehuld te worden in je favoriete geur en zal deze geur aan je kleding ontzettend lang waarneembaar zijn.

Hier vind je een complete gebruiksaanwijzing voor het gebruik van wasparfum.