Encore Parfait logo

Mist u sfeer in uw woning? Dan bent u niet de enige. Saaie witte muren brengen geen sfeer in huis, maar onze wanddecoratie wel! Neem direct contact op met onze specialisten.

Wanddecoratie

Inhoudsopgave

Wanddecoratie zorgt direct voor meer sfeer!

Het is mogelijk om uw muren met alles te vullen, zelfs met beton! Bij Encore Parfait leveren wij decoratie voor alle soorten ruimtes. Het maakt niet uit wat u zoekt of hoeveel ruimte er nodig is – wij hebben het onder controle, van kleine slaapkamers en kantoorhokjes tot grote woonkamers.”

“Een manier waarop ons team kan helpen dingen interessanter te maken op een standaard muur kan zijn door stuctechnieken toe te passen die veel verschillende looks geven, afhankelijk van de gebruikte materialen: of ze ruw gegoten pleisterafwerkingen inzetten of strakke stalen schoten met poedercoating; misschien kiezen ze voor een verouderde stenen stoflaag over denkbaar oud marmer

Wanddecoratie stucwerk

De natuurlijke schoonheid van ons decoratieve stucwerk wordt alleen geëvenaard door zijn veelzijdigheid. Het kan worden gebruikt op zowel muren als plafonds, waardoor het perfect is voor elke ruimte in uw huis of kantoorruimte! Het beste deel? U hebt geen achtergrond in design nodig; wij helpen u bij elke stap op weg en geven u natuurlijk ook advies mee.

Onze wanddecoratie is dé manier om uw woning op te fleuren!

Wanddecoratie is een geweldige manier om een ruimte op te fleuren en kleur toe te voegen. Het is ook perfect om andere meubels te accentueren of om persoonlijkheid toe te voegen aan een lege muur die meer flair nodig heeft! Overweeg het te gebruiken als decoratie op de muren van uw woonkamer, slaapkamertafels (of zelfs keukenkastjes), badkamerspiegels – overal waar u wat extra stijl wilt maar niet weet wat anders goed zou werken met het decor dat er al is.
Zolang er geen grote obstakels zijn, zoals stopcontacten in de buurt, zal Wall Art er geweldig uitzien, hangend boven een dressoir

Mogelijkheden van wanddecoratie stucwerk

De mogelijkheden van decoratief stucwerk zijn eindeloos. U kunt kiezen uit verschillende patronen en stijlen om de perfecte look voor uw huis te creëren, en dat alles zonder uitgebreide renovaties of bouwwerkzaamheden!

Encore Parfait biedt dunne lagen die zijn vervaardigd met verschillende korrelstructuren, zodat u iets vindt dat precies past bij uw decoratiebehoeften – of het nu gaat om fijnkorrelig pleisterwerk op zichzelf; panelen met een gemiddelde structuur die twee muren met elkaar verbinden en zo één groot oppervlak creëren, compleet met opnieuw een spectaculaire visuele impact wanneer ze prachtig worden gecombineerd met een ander textuur-/kleurenschema

Kosten wanddecoratie bij Encore Parfait

Encore Parfait is een bedrijf dat zich bezighoudt met de decoratie van gebouwen en woninginrichting. U kunt bij ons rekenen op een goede prijs, want wij beoordelen uw wensen om een prijsopgave te bepalen voordat wij ter plaatse aan de slag gaan!

Als u iets specifieks wilt laten doen, zoals het stucen van muren of plafonds, laat hen dan gewoon weten wat voor soort project het zal zijn, zodat ze meteen kunnen beginnen en genoeg tijd hebben om zich voor te bereiden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan als u de exacte kosten wilt te weten komen. Natuurlijk kunt u ons van maandag tot vrijdag telefonisch bereiken, wat betreft prijzen en overige vragen!

Interieur advies aanvragen

U weet niet zeker waar u moet beginnen als het tijd is voor het ontwerp van u en uw huis. Het proces kan ontmoedigend lijken, maar dat betekent niet dat we geen team van experts hebben die dit gemakkelijker maken! Wij werken samen met klanten zodat zij in hun ruimte krijgen wat hen het meest aanspreekt, terwijl wij ook suggesties doen vanuit onze ruime ervaring – en dat alles zonder dat er ooit “nee” is gezegd.

Contact Encore Parfait

Voorpagina