Stadionstoelen nodig?

Op zoek naar stadionstoelen? W&H Sports is de plaats waar je moet zijn voor stadionstoelen. Onze selectie is heel divers en biedt veel mogelijkheden. We hebben alles van individuele stoelen tot hele rijen, dus je kunt precies krijgen wat je nodig hebt.

Inhoudsopgave

Stadionstoelen kopen

Onze stadion- en tribunestoelen worden vervaardigd door de Spaanse fabrikant Daplast. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig copolymeer polypropyleen en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die zijn getest op sterkte en duurzaamheid volgens Europese normen (EN 12727:01).

De meest verkochte stadionstoel in ons assortiment is de CR4 stoel. Deze stadionstoel voldoet aan alle eisen en richtlijnen van de UEFA / FIFA. 

W&H Sports is een betrouwbare leverancier van verschillende grote stadionprojecten in binnen- en buitenland. Maar waarom kiezen grote clubs, zoals Club Brugge, ADO Den Haag en Feyenoord voor W&H Sports?

  • Vaste en betrouwbare montagepartner;
  • Stoelen zijn Uv-bestendig;
  • Stoelen voorzien van certificaten;
  • Persoonlijk advies;
  • Lange levensduur
  • Sponsorinkomsten te genereren;
  • Continu doorvoeren van innovatie.
Stadionstoelen ADO Den Haag

Als je op zoek bent naar een manier om wat extra zitplaatsen aan een ruimte of tribune toe te voegen, zoek dan niet verder. Wij bieden een grote verscheidenheid aan stoelen die kunnen worden aangepast aan alle wensen en behoeften. Of het nu gekleurde stoelen of brandvertragende stoelen moeten zijn, bij ons kan je terecht. Stoelen kunnen direct op beton worden bevestigd of indirect via een vloer/wandsteun of op banken.

De stadionstoelen kunnen geheel in de clubkleuren van de club worden geleverd met een professionele uitstraling als gevolg.

Stadionstoelen SC Heerenveen
WH Sports logo

Contact