lampe berger bij plezant

Lampe Berger vind je bij Plezant. Wil je één van die heerlijke producten van Lampe Berger? Bekijk dan wat er verkrijgbaar is in onze Lampe Berger winkel.

Lampe Berger

Inhoudsopgave

lampe berger

Maison Berger

Maison Berger is het moederbedrijf van onder andere de Lampe Berger brander en de huisparfums. De Berger lamp die ongewenste geurtjes in huis verwijdert en een heerlijk parfum verspreidt, is uniek in zijn soort.

Inmiddels is het bedrijf zich gaan verbreden, waardoor zij naast de brander ook andere parfumverspreiders hebben. Meest voor de hand liggend zijn uiteraard de geurstokjes, maar er is meer…. Het belangrijkste blijft deze brander met zijn unieke zuiverende eigenschap.

Lampe Berger brander

De Lampe Berger brander, een product van Maison Berger, is uitgevonden in 1898 door een Franse apotheker. De basis van de werking van dit systeem is nog gelijk aan die van toen, al zijn er in de loop van de jaren wel ontwikkelingen toegepast om het nog beter te maken. De geurbrander is zo gemaakt dat het een parfum verspreidt en tegelijkertijd de onaangename geurtjes zoals kook- of rookgeurtjes wegneemt.

Het is een makkelijk te gebruiken. Bij gebruik van ongeveer een half uur zal je woonkamer (van een normale grootte) heerlijk ruiken en gezuiverd zijn van onaangename geurtjes. De brander kort samengevat: zuiveren, reinigen en parfumeren!

Wil je een complete uitleg, bekijk hier de Lampe Berger gebruiksaanwijzing.

Lampe Berger huisparfum

Om je Lampe Berger brander te kunnen gebruiken heb je speciale vloeistof met een parfum erin. Deze Lampe Berger huisparfums zijn er in tientallen verschillende parfums. De geuren zitten in een aantal geurgroepen. De geurgroepen zijn:
– Fris
– Fruitig
– Puur
– Zoet
– Oosters
– Bloemig

Hierdoor vind je altijd wel een parfum die je prettig vind of die passend is aan het seizoen. Ben je opzoek naar een nieuw geurtje? Bekijk hier alle huisparfums die verkrijgbaar zijn als Lampe Berger huisparfum.

Hoe gebruik je de Lampe Berger brander?

Een paar eenvoudige stappen zijn voldoende om de verspreiding van uw Berger lamp effectief te laten zijn:

  1.  Vul de berger lamp met een Lampe Berger geur, maximaal 2/3 van het brander vullen.

  2. Laat de lont in de lamp zitten met de dop erop. Als het voor het eerst wordt gebruikt, laat de lont dan 30 minuten weken. Verwijder vervolgens de afsluitdop.

  3. Steek de katalytische brander aan en laat deze 2 tot 3 minuten branden. (De vlam zal in het begin erg groot zijn, maar er is geen rook. De brander wordt heet.)

  4. Blaas na 2 tot 3 minuten de vlam van de katalytische brander uit.

  5. Laat de geur 30 – 45 minuten verspreiden. (Zet de afsluitdop op als je het systeem uit wilt doen.)

Dat is het! Je bent klaar. Je lamp zuivert en parfumeert de ruimte.

Plezant
Nieuwstraat 27
5111 CV Baarle-Nassau

www.plezantbaarle.nl