Reinigingsspecialist24

Gevel impregneren of uw dakpannen impregneren? Alles wat met reinigen te maken heeft, regelen onze specialisten voor u. Bel direct voor een afspraak.

Impregneren

Inhoudsopgave

Impregneren

Impregneren van uw dakpannen en/of gevel

Wilt  u uw woning of muur laten impregneren?  Zoek dan niet verder dan Reinigingsspecialist 24. Wij beschikken namelijk over specialisten die dit op een efficiënte en snelle manier kunnen doen. Daarbij beschikken wij ook over de nodige kennis, ervaring, gereedschap om deze klus zo goed mogelijk te voltooien dus bent u geïnteresseerd in het impregneren van uw muur? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of met een van onze medewerkers zal u zo goed mogelijke proberen te helpen.

Waarom is impregneren belangrijk?

Impregnatie is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat het oppervlak van het dak waterafstotend wordt gemaakt en dus minder snel water opneemt. Hierdoor worden de dakpannen beschermd tegen vocht, wat de levensduur van het dak kan verlengen. Daarnaast zorgt impregnatie ervoor dat vuil, algen en mossen zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak, waardoor het dak langer schoon blijft. Dit kan leiden tot een betere uitstraling van het dak en kan de waarde van het huis verhogen. Impregnatie is dus een belangrijk onderdeel van dakonderhoud en kan helpen om de duurzaamheid en esthetische waarde van het dak te behouden.

Binnen 1 dag impregneren

Bij Reinigingsspecialist 24 hebben wij de nodige ervaring. Zo kunnen wij al binnen een dag uw dak en/of gevel impregneren. Ons team bestaat uit specialisten met jarenlange ervaring, geen klus is te gek voor ons. Op de lange termijn bent u ook veel voordeliger uit wanneer u kiest voor impregnatie. Heeft u hier vragen over of wilt u een afspraak maken? Bel direct of stuur een email.

Na reinigen, impregneren

Nadat u uw dakpannen of gevel heeft laten reinigen, kunt u kiezen voor impregnatie. Het voordeel hiervan is dat u op de lange termijn voordeliger uit bent, aangezien u niet jaarlijks meer hoeft te betalen voor reinigen. Dit bespaart u ook overigens tijd. Wanneer een van onze specialisten langs komt voor het reinigen van uw gevel of dakpannen, dient u tijd vrij te houden. Ons impregneermiddel gaat jarenlang mee. Steeds meer klanten kiezen er dan ook voor om hun gevel of dakpannen, na het reinigen, direct te kiezen voor impregnatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij Reinigingsspecialist 24 leveren wij verschillende diensten. Naast impregnatie, kunnen wij uw softwashen, hogedruk reinigen, nano coating aanbrengen, trespa reinigen en nog veel meer. Van welke dienst u dan ook gebruik wilt maken, kunt u ten alle tijden een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze specialisten reageren binnen 24 uur.