halloween kleding dames

Halloween kleding dames bestellen? In dit artikel lees je de beste tips en trends voor halloween kostuums voor dames voor het komende jaar.

Halloween kleding dames

Inhoudsopgave Halloween kostuum dames

halloween kostuums

Halloween kostuums dames

Halloween kostuums voor dames worden ook in Nederland steeds populairder. De Halloween traditie is de afgelopen jaren overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Inmiddels wordt dit feest ook in Nederland op steeds meer plekken gevierd. In dit artikel geven we een paar handige tips voor dames die op zoek zijn naar een geslaagde Halloween outfit voor dit jaar. 

Halloween is een populaire gelegenheid om te verkleden en er zijn veel kostuumopties beschikbaar voor dames. Een van de meest populaire categorieën is horror en deze omvat vampiers, zombies, spoken en heksen. Vampierkostuums zijn vaak gebaseerd op de Dracula-legende en omvatten lange, zwarte jurken met cape en nepbloed. 

Zombiekostuums zijn gebaseerd op de populaire “walking dead” trend en kunnen variëren van licht beschadigde tot volledig afgebroken kledingstukken. Spookkostuums kunnen bestaan uit witte, lange jurken en sluier of kunnen worden gemaakt met speciale effecten make-up. Heksenkostuums variëren van sexy tot klassiek en omvatten hoeden, bezems en zwarte kledingstukken. Naast horror zijn er andere populaire thema’s voor Halloween kostuums voor dames, zoals superhelden, sprookjesfiguren en dieren. 

Superheldenkostuums zijn populair dankzij de recente succesvolle films en kunnen variëren van vrouwelijke versies van bekende superhelden tot volledig originele creaties. Sprookjeskostuums zijn ook populair, vooral vanwege Disney-prinsessen en kunnen bestaan uit lange, prachtige jurken en accessoires. Dierenkostuums zijn een klassieker en kunnen variëren van schattige, pluizige kostuums tot realistische, griezelige kostuums. Ten slotte zijn er ook populaire kostuums gebaseerd op populaire personages uit films en televisie, zoals Game of Thrones, Star Wars en Harry Potter. Of je nu kiest voor horror, superhelden, sprookjes of populaire personages, er zijn talloze opties beschikbaar voor Halloween kostuums voor dames.

Heksen kostuum Halloween kleding dames

Heksenkostuum: Een heks is een klassiek Halloween-personage en een heksenoutfit kan gemakkelijk worden aangepast aan jouw persoonlijke stijl. Combineer een zwarte heksenjurk met een heksenhoed en bezemsteel voor een traditionele look, of voeg je eigen draai toe met een unieke hoed of accessoires.

Het Zombiekostuum voor dames

Zombies zijn een populaire keuze voor Halloween. Maak je eigen zombiekostuum door een oud en versleten kledingstuk te dragen en deze te scheuren, bevuilen en bebloeden. Gebruik make-up om een ​​’dode’ look te creëren en vergeet niet om je haar wild te stylen.

Andere thema's voor Halloween kleding

Kies een thema: Halloween kostuums kunnen variëren van eng tot schattig en alles daartussenin. Kies een thema dat bij je past, bijvoorbeeld klassieke horror, Disney-prinsessen of superhelden. Speel met accessoires: Accessoires zijn een geweldige manier om je kostuum naar een hoger niveau te tillen. Denk aan nepbloed, vampiertanden, maskers, pruiken en hoeden.

Het is natuurlijk ook leuk om zelf jouw Halloween kleding te maken. Wees creatief en maak al knutselend jouw eigen Halloween kostuum. Heb je geen inspiratie? Bekijk dan tutorials online of laat je adviseren in een feestwinkel.

Halloween kleding dames bij Festival

Bij Festival Feestartikelen in Doetinchem ben je zeker aan het juiste adres voor al jouw Halloween kleding dames. Shop online of kom langs in de grote feeestwinkel met gratis parkeergelegenheid in Doetinchem. Beleef de sfeer in de winkel en pas direct. Vrijwel alle Halloween kostuums zijn in veel verschillende maten uit voorraad leverbaar. Daarnaast kun je hier ook altijd terecht voor advies van de medewerkers. Beleef de voorprert van Halloween alvast in de speciaal hiervoor aangekleedde winkel en laat het feest beginnen. Tot Snel bij Festival Feestartikelen in Doetinchem.

Contactgegevens Halloween kleding dames

  • Festival Feestartikelen
  • Transportweg 13
  • 7007 CL Doetinchem
  • info@festival.nl

Handige links voor jou