egaline-pro-logo

Vloer egaliseren? Daarvoor moet u gebruik maken van onze topkwaliteit egalisatiemortel. Kwalitatief en ook nog eens de voordeligste van Nederland!

Egaline

Inhoudsopgave

Egaline

Egaline voor een egale vloer

Wilt u een nieuwe vloerbedekking of afwerking plaatsen? Dan is het belangrijk om egalisatiemortel te gebruiken om uw vloer te egaliseren. Een scherp afgewerkte vloer is essentieel voor elke woning of bedrijfspand. Een egaline vloer is een zelf nivellerende vloer die voornamelijk uit cement en kunsthars bestaat. 

Deze grondstoffen maken de vloer erg sterk en flexibel, waardoor de vloer niet snel zal scheuren of barsten. Geëgaliseerde vloeren worden vaak gebruikt om bestaande ondergronden netjes uit te vlakken zodat ze geschikt zijn voor verdere afwerking. U kunt de egaline vloer gebruiken als afwerkvloer. De vloer wordt dan netjes afgewerkt met duurzame lak. Wij leveren egaline vloeren aan de zakelijke en particuliere markt. Wij kunnen alles voor u ontwerpen, leveren en maken.

Egaline Pro is uw partij voor een egale vloer

Een goede afgwerkte vloer vereist de vakkundige hand van een expert. Bij Egaline Pro bent u aan het juiste adres voor dit soort kennis en vakmanschap. Onze experts staan voor u klaar, van deskundig maatadvies tot een gedetailleerde afwerking van uw project. Wanneer u onze specialisten in dienst neemt wordt er uitgebreid rekening gehouden met uw wensen om op deze manier de beste resultaten te leveren waar u goed van kunt genieten. Profiteer nu van onze service en laat een strakke nieuwe vloer aanleggen.

Kwaliteit van onze egaline

Bent u op zoek naar topkwaliteit egalisatiemortel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vind u egalisatiecemente van verschillende merken, zoals Atlas, Bostik en weber. Deze egalisatiemortels zijn perfect voor het egaliseren van ondervloeren en zijn gemakkelijk te bestellen via onze website.

Bij Egaline Pro heeft u de optie om uit een gevarieerd aanbod van hoogwaardige afwerkmaterialen te kiezen zoals egalisatiecemente en tegellijm. Wij selecteren hiervoor altijd de beste producten, zodat u verzekerd bent van een hoogstaand en duurzaam resultaat heeft dat lang meegaat. Het optimaal afwerken van een vloer of tegelwand is essentieel om een langdurig resultaat te behouden. En hiervoor heeft u de beste kwaliteit materialen nodig. Door bij Egaline Pro, investeert u in kwaliteit.

Let op deze dingen voor het egaliseren van uw vloer

Voordat u aan de slag gaat met het aanbrengen van de egalisatie, moet uw ondervloer uitgehard zijn. Als deze nieuw is, zou de vloer in 4 weken volledig uitgehard moeten zijn. Is deze echter dikker dan 4 centimeter? Dan mag u voor elke centimeter nog een week extra tellen.

Heeft u een vlakke ondergrond? Repareer dan de beschadigingen aan de vloer en schuur eventuele verf- en lijmresten weg. Wij van de Egaline Pro hebben alles in huis voor de reparatie aan ondergrond.

Ook is het heel belangrijk dat uw ondergrond vet en stofvrij is. anders kan de egalisatie zich niet goed aan uw ondergrond hechten.