Douglas-overkapping

Douglas overkapping kopen?

Voor een mooie Douglas overkapping ga je naar Wood and Garden

Een Douglas overkapping op maat

Een Douglas overkapping is doorgaans geplaatst in standaardmaten en uitvoeringen. Toch komt een overkapping of veranda pas echt tot zijn recht als hij totaal op maat vervaardigd is. Zo wordt de overkapping in zijn geheel geintegreert in uw tuin Zodat u op een prettige manier geniet!

Terrasoverkappingen van de beste kwaliteit Douglas hout

Of u nu een Douglas hout overkapping wilt met een dak dat plat is of met een schuin dak, of u heeft liever een kapschuur het is bij ons te regelen.
Wij willen alleen samenwerken met de beste leveranciers van Douglas,dit zorg ervoor dat wij in alle gevallen de beste kwaliteit hout gebruiken. Zo heeft u jarenlang plezier van een duurzame overkapping met een luxe uitstraling.
Wij hebben alles onder één dak voor de meest complete inrichting van uw overkapping of veranda. Zo nemen we u alle zorg uit handen. Verschillende vaklui staan voor uw klaar zoals: hoveniers, elektriciens, stratenmakers, timmerlieden enz. Zo maken wij dat al uw dromen uitkomen.

overkapping-Douglas
Douglas-overkapping

Glaswanden in een Douglas overkapping

Uw tuingenot wordt veel groter als u een glaswand laat monteren in uw Douglas overkapping. De mogelijkheden zijn heel veel. De overkapping veranderd in een handomdraai in een mooie tuinkamer. Nergens komt u meer tot rust dan daar. Richt het geheel in met een heerlijke bank. Zelfs het neerzetten van een haard kan geregeld worden. Zelfs op dagen dat het wat minder warm is zit u nog ontspannen onder uw overkapping. Dat is het einde!

Overkapping van Douglas met berging

Meestal is het moeilijk om alle zooi op te ruimen. Denk aan tuingereedschap, fietsen, hengels, enz. U weet niet meer waar u het bergen moet. Wat is er dan makkelijker dan een Douglas overkapping met schuur. Zo combineert u optimaal tuinplezier met het voordeel van een berging waar u al uw spullen makkelijk opruimt. Voor iedere situatie en iedere tuin bieden wij de beste oplossing!

Overkapping aan huis

U wilt graag een Douglas overkapping aan huis? Geen enkel probleem! Omdat alle overkappingen die wij maken maatwerk zijn zult u verbaasd zijn hoe naadloos uw overkapping aansluit aan uw huis.
Gezelligheid en een fijne sfeer, dat zijn de belangstrijke dingen om fijn van uw tuin te kunnen genieten. Door een mooie terrasoverkapping te laten maken kunt u met mooi weer lekker relaxen en zelfs als het weer wat minder is lekker genieten van uw tuin.
In bepaalde situaties is een overkapping van Douglas het best tot zijn recht als hij geheel vrijstaand wordt geplaatst. Als er aan elke zijde genoeg ruimte is maakt deze opstelling mooie manieren om te genieten in uw tuin. Voor onze vaklui is geen uitdaging te moeilijk of te ingewikkeld. We weten voor alles een oplossing.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? wacht dan niet langer en vraag informatie aan. zodat u snel kunt genieten van een mooie overkapping of tuinhuis helemaal op maat gemaakt van de beste houtsoort.

Wij komen graag langs om de situatie te kunnen beoordelen zodat we een passend voorstel kunnen doen.